Om BCE

BCE Ltd grundades i Österbotten 2002 av Kjell Östman & Martin Östman. Med en lång erfarenhet inom byggbranschen och ett ursprung som traditionellt byggföretag och entreprenad, vet vi vad som krävs för ett lyckat bygge. Vårt fokus ligger idag på planering och tillverkning av husgrunder av hög kvalite till byggföretag, hustillverkare och privatpersoner.

Första grunden byggde vi redan i början på 2000-talet och vi har tillverkat socklar sedan BCE grundades. 2010 beslöt vi oss för att fokusera helhjärtat på utveckling och tillverkning av husgrunder. Vi märkte att marknaden för byggen saknade något. Grunder som var snabba och enkla att bygga, och som höll en hög kvalité.

Med vår kunskap och långa erfarenhet i branschen kunde vi utveckla våra egna produkter som skapade en bra lösning för husgrunder. Vi ingår även som delägare i S-Betoni och kan därför garantera kvalitetsbetong till husgrunderna.

Våra värderingar är att göra ett så bra arbete som möjligt, hög kvalité, kostnadseffektivitet och att det skall vara enkelt för kunden.

Därför sköter vi allt från planering till byggande av grunden. För att garantera den kvalité och kostnadseffektivitét vi vill uppnå så har vi satsat på egna team som utför installationerna.

De senaste åren har vi levererat skräddarsydda husgrunder till våra kunder i Österbotten och har därför även goda förhållanden med byggföretagen i regionen. Vi har även levererat våra produkter till övriga Finland, och för att vi skall kunna hålla ett så nära samarbete som möjligt med våra kunder har vi sedan mars 2015 en verksamhetspunkt i Nyland.