En hållbar och stark husgrund

BCE husgrunder och pelarelement har utvecklats för att uppfylla de behov och krav som ställs på dagens byggprojekt. BCE levererar kostnadseffektiva och säkra lösningar till privatpersoner, byggföretag och hustillverkare.

Husgrunden är bokstavligen den som bär huset, därför är det av högsta prioritet att jobbet görs ordentligt från början. BCE erbjuder en effektiv helhetslösning från planering till installation. Vi har ett team av erfarna planerare och byggare som säkerställer att våra höga krav på kvalité uppfylls.

Vår helhetslösning för husgrunder inkluderar:

  • Planering vid behov
  • Gjutning av grundkonstruktionerna
  • Dokumentering och protokoll på grundkonstruktionerna

På vår sockel och betonggrund kan du sedan gjuta platta eller placera bjälklaget.

Planering

Vi gör upp konstruktionsritningar så att det fungerar i enlighet med resultatet från markundersökningen och så att det passar övriga konstruktioner och byggnadsritningar. Med hjälp av bra planering och en kostnadseffektiv lösning kan arbetet utföras effektivt och snabbt så att de ofta strama tidtabellerna hålls.

 Grundkonstruktioner för husgrunden

  • All armering förtillverkas i våra produktionsutrymmen enligt ritning.
  • Våra grundsulor och betongsocklar byggs som platsgjutna.
  • Förgjutna grundplintar som snabbt och enkelt lyfts på plats i samband med sockelgjutningen eller markarbetet.

Våra armeringar, färdiggjutna BCE-grundplintar för terrasser och sommarstugor går även att beställas som separat. Läs mer om dem nedan.

 

Våra grundkonstruktioner

BCE Sockel
BCE Sockel

För att uppfylla dagens höga krav på grunder har vi med vår erfarenhet och kunskap utvecklat vår egen BCE Sockel. Av hög kvalitet och till ett förmånligt pris kan de olika modellerna användas för att möta de behov som ditt projekt ställer.

BCE Grundplintar
BCE Grundplintar

Produktutvecklingen har tagit fram vår egna BCE grundplintar. Grundplintar som anpassats för att kostnadseffektivt ge kvalité till husgrunder. Dessa passar även perfekt för egna projekt så som sommarstugor och terrasser.